Médiavásárlás

Online, offline, kültéri és egyéb felületek médiavásárlása.

Miért velünk?

A médiavásárlás során a ránk bízott hirdetési büdzsé médiaértékét maximalizáljuk annak érdekében, hogy ügyfeleink a lehető leghatékonyabban érjék el célcsoportjukat.

Éppen ezért fontos, hogy a médiavásárlás során nem egy konkrét médiafelületet próbálunk meg a lehető legolcsóbban megvásárolni, és nem hozunk ad hoc döntéseket.

A médiavásárlás során egy előre kialakított stratégia mentén járunk el, melynek célja, hogy biztosítsa a célcsoport legköltséghatékonyabb elérését.

Médiavásárlással foglalkozó ügynökségként összefogjuk ügyfeleink hirdetési büdzséjét, így jelentős kedvezményeket érünk el a médiumoknál.

Ezenkívül – szakmai tapasztalatainkon és kapcsolatrendszerünkön kívül – a médiatervezés során felhasználjuk a szakmai adatbázisokat, így csökkentjük a keresztolvasottságot.

Médiavásárlás kampányokhoz

A kampányokhoz kapcsolódó médiavásárlás során ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtjuk, mint a teljes médiabüdzsé menedzselése esetében, azzal a különbséggel, hogy a kampányok esetében kizárólag a kampányhoz kapcsolódó médiafelületek vásárlását menedzseljük.

Médiavásárlás PPC alapon

A médiavásárlás során mi kezeljük ügyfeleink PPC (Facebook, AdWords, Etarget, stb.) kampányait is, éppen ezért a leghatékonyabb eszközökből annyit használunk fel, amennyit kapacitásuk megenged.

Mit nyújtunk?

A médiavásárlás során a következő szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleinknek:

  • Médiastratégia kialakítása
  • Médiavásárlás jelentős kedvezményekkel
  • Hirdetések és felületek kezelése
  • Garanciák érvényesítése
  • Teljesítményigazolások és támogatási példányok beszerzése
  • Statisztikák és post-buy analízis összeállítása

Kérjen részletes tájékoztatást!

Kapcsolat