Ügynökséget választott a REGIO JÁTÉK
Együtt keressük a legfittebbeket!
2014-07-02
Hogyan (ne) csinálj hülyét magadból, ha jótékonykodni szeretnél?
2014-08-27

Ügynökséget választott a REGIO JÁTÉK

Kommunikációs partnert választott Magyarország legnagyobb játékáruház lánca, a REGIO JÁTÉK. Az évente többmilliárd forintos forgalmat lebonyolító családi vállalkozás meghívásos tenderen választotta ki a PS:PRovocative PR-ügynökséget teljes körű pr-kommunikációs és online marketing feladatai ellátására.

Az 1990-ben alapított REGIO JÁTÉK mára több mint 22 áruházzal és webáruházzal is rendelkezik. A nagyvállalattá fejlődött cég évente több mint 5 millárd forintos bevételt termel, ezzel saját szektorában piacvezetővé nőtte ki magát – végig megőrizve családias jellegét.

A PS:PRovocative feladata lesz teljes körű belső és külső pr-kommunikációs, valamint online marketing tevékenységgel segíteni a REGIO JÁTÉK kommunikációs céljainak megvalósulását az átalakulóban lévő játékpiacon, és erősíteni a márka családias jellegét. Emellett az ügynökség tanácsadással fogja támogatni a REGIO arculatának megújítását is.

„A játékpiac folyamatosan változik ma Magyarországon, melyet nagyban befolyásol az e-kereskedelem feltörekvése mellett a piac meghatározó szereplőinek átalakulása is” – nyilatkozta Petrányi-Széll Rita, a PS:PRovocative pr-ügynökség ügyvezetője. „Rendkívül izgalmas feladat egy ilyen dinamikus piac kihívásaival szembenézve építeni egy nagy múltú vállalat hírnevét.” – tette hozzá a szakember.

Gyaraki Dávid, a REGIO JÁTÉK marketingigazgatója és üzletfejlesztésért felelős vezetője kiemelte, hogy az ügynökség meghívásos tenderen került kiválasztásra. „Többek között azért esett rájuk a választásunk, mert már az első találkozásnál látszott, hogy mély szakmai ismeretekkel és stratégiai gondolkodásmóddal rendelkeznek” – hangsúlyozta a vezető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük