Ügynökségen keresztül kommunikál a PocketBook
Hogyan (ne) csinálj hülyét magadból, ha jótékonykodni szeretnél?
2014-08-27
Infantilis lesz a Facebook
2014-10-14

Ügynökségen keresztül kommunikál a PocketBook

Első ízben választott kommunikációs partnert Magyarországon a prémium e-könyv olvasókat gyártó PocketBook. A világ egyik legsikeresebb e-könyv olvasójának kommunikációs feladatait szeptembertől a PS:PRovocative PR-ügynökség látja el. A 31 országban jelen lévő, svájci székhelyű vállalat innovatív megoldásaival új alapokra kívánja helyezni az e-könyv olvasókról eddig kialakult képet.

A mindössze hét éve alapított PocketBook vállalat több mint 2 millió eladott készülékével a világ negyedik legnagyobb darabszámban értékesített e-könyv olvasó márkája. Az E Ink technológiát használó prémium e-könyv olvasók mellett androidos tabletek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával is foglalkozó cég központja a svájci Luganóban található.

A PocketBook a gyors nemzetközi elismerést elsősorban folyamatos termékinnovációival vívta ki. A saját kutatás-fejlesztési részleggel rendelkező vállalatnak köszönhető többek között az első színes E Ink olvasó, az első por- és vízálló e-könyv olvasó, valamint a hazánkban is hamarosan forgalomba kerülő első szövegfelismerő szoftverrel és beépített kamerával rendelkező e-könyv olvasó is. A termékek megbízhatóságát világszinten 130 egységből álló, a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalú szervizhálózat garantálja. A funkcionalitás mellett a PocketBook a formavilágra is kiemelt hangsúlyt fektet; a vállalat újító szellemét több nemzetközi díjjal is jutalmazták, köztük az elismert Red Dot Design Awarddal.

A meghívásos tenderen kiválasztott PS:PRovocative PR-ügynökség teljes körű PR-kommunikációval és online marketingkommunikációs feladatok ellátásával fogja segíteni a márka hazai ismertségének növekedését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük